Des de l’AFA no volem deixar de fer les xerrades que teníem programades i per tant la xerrada prevista per l’1 d’Abril L’ORDRE QUE VULL a càrrec de Clara Masson es procedirà a fer en línia.

Ho farem a través del ZOOM i us anirem informant de com fer-ho.

Això sí! Necessitem, igualment, que ens confirmeu assistència al mail afa@vilanova.epiaedu.cat

Nosaltres us respondrem amb les indicacions a seguir dies abans de la xerrada.

SESSIÓ ONLINE

Dimecres 1 d’abril a les 17:30 a través de l’aplicació ZOOM

Qui sóc
Em dic Clara Massons, vaig néixer a Barcelona i sóc llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona (2005). Sempre he estat endreçada i des d’adolescent he ajudat els meus amics i coneguts a endreçar les seves habitacions, cases i feines. El 2015, arran de la lectura de The Life-Changing Magic of Tidying Up (La màgia de l’ordre), de Marie Kondo, em vaig decidir a professionalitzar el meu hobby i crear la meva empresa, que sóc jo mateixa: una casa clara.
Tal com ella explica:
En aquesta xerrada, parlaré de com aconseguir l’ordre que volem i que perdura sense esforç. Sortint de la xerrada ja podreu aplicar el mètode de la Marie Kondo, que hauré explicat pas a pas. També tindreu les claus per involucrar tota la família en l’ordre i l’organització de la casa. I, a més, sabreu com acabar amb el problema dels racons caòtics, armaris atapeïts i la sensació de no arribar a tot.
La xerrada dura dues hores, que es divideixen en una primera part teòrica, una demostració de plegat vertical de la roba (revolució total!) i torn de preguntes dels assistents. Recomano que dugueu paper i boli perquè dono moltes pautes pràctiques i trucs que et salven el dia a dia.

ES MOLT IMPORTANT CONFIRMAR ASSISTÈNCIA, SOBRETOT NOM I EMAIL. Més endavant us indicarem com accedir a l’aplicació – E-Mail : afa@vilanova.epiaedu.cat