Skapia

Emplena aquest formulari per a que puguem preparar els vostres bitllets d’avió.

Si us plau, tingues en compte que cada bitllet porta el nom del seu receptor, és important que omplis tots els camps.

Deixa’ns un correu (de família si pot ser) per a posar-nos en contacte i donar-te dates i horaris de recollida dels bitllets i pagament del sopar i de l’activitat (si escau).

Sota del formulari teniu les FAQ que ens han anat fent. Si tens més dubtes, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del teu enllaç o al correu: afa@vilanova.epiaedu.cat

Per a l’Scape Room de 6è, ESO i Bat, el nombre màxim de participants es de 8 persones. S’haurà d’afegir les dades del 8è participant en observacions.

Si us plau, tingueu en compte que donarem material per a cada participant. Si hi ha nens/nenes que venen a participar i no estan apuntats, NO TINDRAN MATERIAL.

s

Els formularis s'han tancat.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Els formularis ja els hem tancat, però encara podreu fer la vostra comanda del sopar i les inscripcions de forma presencial avui DIVENDRES 15 de 16:30 a 18:00.

Gràcies

Es poden barrejar etapes 3-7 i 7-12?

Aquest any, farem el mateix circuit per ambdues etapes, però tingueu en compte que el circuit 7-12 és més llarg, amb més proves i és possible que si aneu amb nens més petits, sigui massa distància per ells.

Hi ha límit d'edat per fer grup?

No hi ha límit d’edat, només heu de venir amb ganes de passar-ho bé!

La dificultat de cada prova està adaptada al grup en qüestió, però els nens i nenes de 6è de primaria i ESO, tenen un Scape Room pensat per ells. Poden escollir!

El nombre de participants compta també els adults?

Si els adults no volen ser participants, el nombre de participants serà només pels nens. Els acompanyants sempre els comptem apart.

El màxim de 7 participants és obligatori?

Si, demanem que es respecti aquest nombre. Poden ser menys participants, no és necessari que arribin a 7, però no excedir.

Si són més participants, demanem que es formin més equips encara que vagin tots junts. En aquest cas, és important indicar els noms dels equips que volen anar junts, perquè mirarem de cuadrar la sortida.